Budget pompons maken met koffiefilters

Budget pompons maken met koffiefilters

Omdat de Sint al een behoorlijke hap uit m’n budget heeft gesnoept vind ik het een sport om met zo min mogelijk middelen m’n huis in kerstsfeer om te toveren. In vele tijdschriften en op internet zie je deze maand sfeervolle afbeeldingen van pompons en het leek me leuk om er zelf een paar te maken met materialen die ik al in huis had.

Tijdens het speuren in m’n kasten vond ik een oud pak koffiefilters, verbannen sinds het koffiepadtijdperk. Met een beetje vouw en nietwerk bleek ik hiermee simpel en mooie pompons te kunnen maken en maakte ik onderstaand stappenplan.

Have fun!

 

•••

Ontvang 3 weken lang mijn beste designtips uit de praktijk en ontdek de essentiële stappen voor het ontwikkelen van een waanzinnig personal brand.

Je gegevens worden 100% vertrouwelijk behandeld. Afmelden kan op ieder moment.

•••

3 Reacties
 • Zilly

  14 december 2011 at 09:41 Beantwoorden

  Super gave aktie-leuk hoeft niet altijd duur te zijn. Mooie dag toegewenst met hart&ziel door Sil.

 • Studio Neeltje

  15 december 2011 at 20:05 Beantwoorden

  Dankjewel Sil en het is idd vaak nog veel leuker en een uitdaging om met weinig middelen iets leuks te maken, toch?

 • kidsdinge

  28 december 2011 at 19:43 Beantwoorden

  oocch geweldig leuk !

Laat een reactie achter