Een heerlijk bevrijdende gedachte

Een heerlijk bevrijdende gedachte

De grootste druk die ik in m’n werk ervaar wordt meestal veroorzaakt door mezelf. Gedachtes kunnen soms echt een loopje met me nemen en zorgen dat dingen veel zwaarder lijken dan dat ze zijn.

Zo had ik bijvoorbeeld in dit bericht graag aan willen kondigen dat mijn nieuwe website (creativesoulsolutions.nl) morgen online zou gaan. Maar dat zou betekenen dat ik vannacht door moet halen.
Andersom denk ik niet dat er andere mensen ’s nachts wakker liggen als die site er morgen niet is, dus hoe erg is het om dit een weekje te verplaatsen?

Ik vond het een heerlijk bevrijdende gedachte, die ik deze keer gelukkig bedacht aan het begin van mijn vakantie :-)

Zo’n vakantie vlak voor een grote verandering is trouwens een grote aanrader. Even afstand nemen zette dingen weer in perspectief en ondanks (of dankzij) de vrijheid borrelden er tussen de rummikubspelletjes mooie inzichten en ideeën op.

Deze week breng ik ze in praktijk.

De Studio Neeltje website wordt langzaam ontmanteld (alleen het blogarchief blijft online), mijn nieuwe mailbox heb ik vanmorgen ingesteld en mijn vriend Michel legt de laatste hand aan de illustraties voor de homepagina. 

We gaan weer lekker aan het werk, al hoop ik dat we ook de relaxte vakantiesfeer nog even vast kunnen houden. Op m’n Mightynetwerk later vandaag daarom een lijstje met tips hoe je ook tijdens je werk zen kunt blijven.

 

>> Vraag van de week <<


Welke gedachtes zorgen ervoor dat je het jezelf onnodig druk maakt en hoe zou je wat liever voor jezelf kunnen zijn? 

Voel je welkom om hierover verder te praten in mijn besloten Facebookgroep Rots in jouw Branding 

Je vindt hier meer dan 100 andere te gekke onderneemsters die het beste in elkaar naar buiten helpen te brengen. In de groep vind je oefeningen, tips en video’s op gebied van personal branding.

 
Fijne week!

Groetjes, Cora

 
 
•••

Nieuwe blogs automatisch in je mailbox?

Laat je mailadres achter en ontvang iedere maandag m’n nieuwste (video)blog GRATIS in je mailbox.

 
Geen reacties

Laat een reactie achter