Gratis Checklist > Klanten attentie

Wil je een attentie sturen naar je klanten? Breng de volgende zaken in kaart...

Gratis Checklist > Klanten attentie

Een fijne manier om de connectie met je klanten of relaties te onderhouden is het geven of sturen van een attentie. Het is leuk om dit te ontwikkelen, maar het kan ook een flinke berg (onvoorzien) werk met zich meebrengen. In dit artikel deel ik een handige gratis checklist om hier zonder stress mee aan de slag te gaan.

Dit jaar bestaat Studio Neeltje 7 jaar. Omdat ik een speciale band met het getal 7 heb, ben ik al een poosje aan het wikken en wegen op welke manier ik hier aandacht aan kan schenken.
Toen ik twee jaar terug 5 jaar bestond, maakte ik een tijdschriftje met interviews en handige artikelen. Dit werd toen goed ontvangen en het zorgde voor veel nieuwe opdrachten. Wel kwam ik er gaandeweg achter dat ik me flink had verkeken op de hoeveelheid werk wat het kostte. Niet alleen het schrijven en ontwerpen, maar ook het verzendklaar maken en de pr achteraf. Plus ik had van tevoren helemaal niet stil gestaan bij de verzendkosten, en die waren best pittig.

Dat maakt dat het ontwikkelen van een nieuwe klanten attentie dit jaar een beetje blijft haperen. Ik vind het supertof om iets te sturen waar ik anderen mee kan verrassen, maar vind het lastig om te beslissen wat dat dan precies moet zijn, wanneer ik dat ga uitwerken en hoeveel tijd en geld dat gaat kosten. Kortom, ik mis overzicht.

Werk met een checklist

Ik besloot daarom vorige week een checklist te maken als onderdeel van m’n Studio Neeltje werkmap. Deze checklist helpt me om meer overzicht te krijgen en bevat een actielijst, een kostenplaatje en vragen waar ik over na moet denken om te bepalen wat ik wil bereiken met de attentie. Ik deel hem hier gratis met jou.

Wees jezelf dankbaar in december

En ja, ook de kerst komt er weer aan. Hoewel je er vast liever nog niet aan denkt, is september wel een mooi moment om te bedenken of je daar iets aan wilt doen voor je klanten. Je bent jezelf dankbaar op het moment dat alles goed voorbereid in december de deur uit gaat.

Je kunt de checklist via onderstaande button gratis downloaden. Als je het een handige checklist vindt zou ik het leuk vinden als je dit blogbericht deelt in je netwerk, zodat niemand stress hoeft te hebben in december of op andere feestelijke momenten :-)

p.s. Heb je behoefte aan een andere checklist voor de  Studio Neeltje werkmap? Ideeën zijn zeer welkom. Mail me of laat een reactie achter.

 

•••
Vond je dit een handig artikel?

Laat je mailadres achter en ontvang iedere maandag m’n nieuwste (video)blog GRATIS in je mailbox.

 

 
Geen reacties

Laat een reactie achter