gratis

sn-tv

Gratis Video: 3 essentiële bouwstenen voor een succesvol personal brand

Hoe leg je je fundering?

Een personal brand ontwikkelen is een onwijze uitdaging, zeker omdat je als kleine ondernemer hierin veel zelf moet doen. 

Afgelopen jaren ontdekte ik welke drie bouwstenen er nodig zijn om op een gefundeerde manier een succesvol personal brand te ontwikkelen. Als dit proces moeizaam verloopt dan ligt de oorzaak altijd in het missen van 1 of meer van die bouwstenen.

Ontvang de video in je mailbox door hieronder je mailadres achter te laten, je ontvangt dan tevens eens per maand mijn gratis Neeltjezine met tips op gebied van Personal Branding.

Of word lid van mijn Facebookgroep Rots in jouw Branding. Daar vind je de video als vastgemaakt bericht.

 

Afmelden is makkelijk, ik deel je gegevens met niemand.

Gratis Designfulness Inspiratiesessie

Voor bevlogen ondernemers die klaar zijn voor een ‘next level’.

Denk je er over om je visuele identiteit of website te vernieuwen, of wil je personal brand designs ontwikkelen maar weet je nog niet helemaal wat je het beste kunt doen en hoe je dit aan kunt pakken?

In een Skype-sessie van 30 minuten vertel ik je welke stappen je in jouw geval concreet kunt zetten om je communicatiemiddelen te verbeteren en adviseer ik je waar je beter wel en niet in kunt investeren. Bovenal hoop ik je te voorzien van een frisse dosis inspiratie wat jou helpt je plannen daadwerkelijk te realiseren.

Maak een afspraak
Gratis checklist van Studio Neeltje voor het maken van klanten attenties

Checklist klantenattentie

Voorkom stress, breng je acties in kaart

Een fijne manier om de connectie met je klanten of relaties te onderhouden is het geven of sturen van een attentie. Het is leuk om dit te ontwikkelen, maar het kan ook een flinke berg (onvoorzien) werk met zich meebrengen. Download mijn handige gratis checklist om hier zonder stress mee aan de slag te gaan.

Naar de download
Studio-Neeltje-connects-kleurquote

Gratis downloads

Handige downloads van het Studio Neeltje blog

De afgelopen 7 jaar maakte ik diverse gratis downloads op gebied van design en personal branding. Denk aan oefeningen, checklists, kleurquotes en overige zaken die ik leuk vond om te maken en te delen ;-)

Bekijk het overzicht