Hé doe mee > Craft it forward

Hé doe mee > Craft it forward


Als vriendlief op vrijdagavond Top Gear kijkt vind ik niks lekkerder dan met m’n laptop op de bank allerlei mooie blogberichten te lezen die zich in de loop van de week hebben opgestapeld in m’n Google reader (en dat zijn er een hele hoop). Waar ik vroeger veel tijdschriften las, lees ik nu vooral blogs, omdat het zo ontzettend leuk is om te zien wat voor creatieve dingen er worden gemaakt en geschreven door mensen zoals jij en ik, verspreid over de hele wereld.

Soms zie je ook dat bloggers onderling hele mooie initiatieven opzetten om elkaar blij te maken én om een stukje positieve aandacht te vragen voor hun blog (dat mag best toch?). Eén van die initiatieven is ‘Craft it forward’.

Bij dit initiatief maak je vijf pakketjes met vijf eigengemaakte produkten. Vervolgens stuur je dit op naar vijf andere bloggers. De voorwaarde is dat zij hetzelfde moeten doen én dat ze voor het einde van het jaar een blogbericht schrijven over wat ze hebben ontvangen en van wie. Het gaat niet zozeer over de grootte van het pakket, maar meer over de inhoud en dat hier duidelijk tijd en aandacht aan is besteed.

Zelf was ik zo gelukkig om een ‘Craft it forward’ pakketje te mogen ontvangen van Lisa Manuels. Lisa heeft een winkel in het Rotterdamse Rotabs: Elle Aime. Hier verkoopt zij prachtige – vooral handgemaakte – artikelen, die met veel liefde door haar en door andere kunstenaars worden gemaakt. Ook organiseert zij hier originele creatieve workshops waarin haar liefde voor handwerk centraal staat.

Aan mij nu de taak om het ‘Craft it forward’ initiatief voort te zetten. Heb jij dus een blog en heb je tijd en zin om mee te doen? Laat hieronder een reactie achter en vertel waarom jij mee wil doen. De vijf leukste redenen krijgen van mij een pakketje tijd en aandacht…

Tip: Bezoek de blog van Lisa of bezoek haar online Etsy shop.

Dit leuke pakketje ontving ik van Lisa Manuels

 

8 Reacties
 • Marieke

  18 maart 2012 at 13:35 Beantwoorden

  Hoi Cora,

  Heel herkenbaar; het genieten van andermans blog! En jij hebt dus één van die blogs waar ik regelmatig van geniet. In de korte tijd dat ik je ‘volg’ (haha, klinkt altijd een beetje als een stalker!) heb ik al heel veel inspiratie bij je opgedaan. En ook met je tweets en Facebook-berichten heb je me al vaak op ideeën gebracht (en ben ik op sites beland, waar ik binnen notime wat zat te bestellen).
  Ik hoop met mijn blog natuurlijk ook (ooit) mensen te inspireren. Maar het lijkt me nog leuker om dat doorgeven nog concreter te maken met ‘Craft it forward’. Wat een leuk initiatief!

  Groetjes, Marieke

  • Cora Verhagen

   29 april 2012 at 18:55 Beantwoorden

   Hoi Marieke,

   Het heeft even geduurd maar m’n pakketjes zijn klaar, ik stuur je er deze week eentje op, want ik weet zeker dat jij vast ook hele mooie dingen hebt om door te geven.

 • Mama Bee

  18 maart 2012 at 21:35 Beantwoorden

  Bofbips, jij :-)

  Gelukkig mag ik in April bij Lisa workshoppen!
  Ik doe al mee aan dit concept, dus jammer-de-pammer voor mij.

  Maar mochten er niet genoeg aanmeldingen zijn, dan kom ik ook graag bij jou meedoen natuurlijk, hihi. Maar ik geloof er niks van dat je niet aan 5 gegadigden zou komen ;-)

  Liefs!

  • Cora Verhagen

   29 april 2012 at 18:57 Beantwoorden

   Hoi Mama Bee,

   Doe gewoon gezellig nog een keer mee. Ik heb een pakje voor je klaar liggen. Mail me even je adres.

 • Moosmade - Moniek

  20 maart 2012 at 20:57 Beantwoorden

  Per mail al laten weten, maar ook nog even zo…

  Natuurlijk wil ik hier aan mee doen!

  Craften, doorgeven, bloggen… allemaal dingen waar ik blij van word, een “liefde” die wij delen :-) Hoop dus dat je mij een pakketje wilt sturen!

  Groetjes!

  • Cora Verhagen

   29 april 2012 at 18:57 Beantwoorden

   Je kent natuurlijk al een boel van mijn repertoire, haha, maar er komt ook een pakje jouw kant op :-)

 • Tessa

  3 mei 2012 at 21:51 Beantwoorden

  Wat een ontzettend leuk initiatief! Lekker bloggen en creatief bezig zijn, daar hou ik wel van ;) Ik weet niet of je nog een pakketje over hebt, maar zou het leuk vinden mee te doen. Anders geniet ik gewoon van de blogposts.

  • Studio Neeltje

   4 mei 2012 at 07:24 Beantwoorden

   Hoi Tessa,

   Bedankt voor je reactie. Helaas heb ik inmiddels al een ander adres voor het pakje, maar ik ga jouw blog zeker ook volgen. Erg mooi!

Laat een reactie achter