Materiaal ontwikkeling

Je hebt meer in huis dan je denkt

Jouw expertise en de liefde voor je vak is vaak grenzeloos. De mogelijkheden om dit door te voeren in de middelen die je gebruikt zijn dat ook! 

Dienstverlenende ondernemers denken vaak dat de vormgeving van hun communicatie vooral is gelinkt aan zaken zoals visitekaartjes en hun website. En dat is hartstikke zonde!
Natuurlijk zijn deze zaken zeker van belang en help ik je daar graag mee, maar er is nog een heel scala aan mogelijkheden die maar weinig ondernemers toepassen.

Jouw communicatie houdt niet op bij de grenzen van social media of je nieuwsbrief. 

Je hebt hartstikke veel kennis in huis. Denk er bijvoorbeeld eens aan om dit om te zetten naar middelen om dit zichtbaar te maken, zodat je een groter publiek kunt bereiken en helpen.

Zo hielp ik spreker Hélène Oosterhuis met het verspreiden van haar boodschap door een heel mooi en persoonlijk lees- en doeboek te ontwikkelen.
Ik hielp coach Harriëtte van Rijssel haar coachingsmethode om te zetten in een praktisch werkboek en ik hielp Brechje Koster met het ontwikkelen van een professioneel spel wat zij gebruikt in haar trainingen als Babygebarendocent.

Ik weet zeker dat ook jij methodes hebt ontwikkeld of rondloopt met ideeën die zich lenen om te worden vertaald naar fysieke materialen. Neem gewoon die stap! Jouw werk verdient het om gezien te worden en het een podium te geven. Maak het tastbaar.

Van concept tot een kant en klaar resultaat

Als ontwerper met een sterk oog voor concept, kan ik veel betekenen in het proces om jouw expertise om te zetten naar professionele materialen. 

Vertel me je wens en ik adviseer hoe je dit aan kunt pakken en help je met een tot in de puntjes verzorgde uitwerking.
En vooral belangrijk: een goed ontwerp heeft voor mij waarde als het gewenste doel ermee wordt bereikt. Mooi is fijn, maar het moet ook werken voor je!

‘Wat ik als enorm prettig heb ervaren in werken met Cora, is dat ze ongelooflijk snel aanvoelt wat je nodig hebt. Cora kan ontzettend goed conceptueel denken en haar ontwerpen ondersteunen datgene wat je wilt uitstralen en/of wilt vertellen. Vooraf vond ik het een hele stap om te investeren in een ontwerper, maar in de praktijk merk ik hoe waardevol dit is en kan ik het iedere coach die z’n werk serieus neemt aanraden.
Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en dat straal je weer uit naar nieuwe zakelijke contacten.’

HARRIËTTE VAN RIJSSEL – PICTURE YOURSELF AS

Vraag een GRATIS Designfulness Inspiratiesessie aan

Zoek jij een ontwerper die met je meedenkt, je inzicht geeft op gebied van design en marketing en die blij wordt van enthousiaste ondernemers met mooie plannen? Heb je mijn portfolio bekeken en spreekt mijn stijl je aan?

Afhankelijk van je wensen werk ik alleen of samen met een vast team van communicatieprofessionals zodat ik je vakmanschap kan bieden waar je het nodig hebt.

Twijfel je of je m’n hulp in wilt schakelen? Vraag een GRATIS Designfulness Inspiratiesessie aan. Daarin geef ik je vrijblijvend advies over hoe je je plannen kunt realiseren en kunnen we kijken of het klikt.

Vraag een inspiratiesessie aan