Mighty Networks online netwerktool

testpersonen gezocht voor mightybell

Mighty Networks online netwerktool

Netwerken is één van de krachtigste manieren om verbindingen aan te gaan die je onderneming laten groeien. Ik durf te zeggen dat ik mijn studio niet had kunnen ontwikkelen tot hoe het nu is, zonder mijn netwerk.
Netwerken hoeft niet altijd fysiek. De online wereld biedt steeds meer toffe mogelijkheden om gewoon vanuit je luie stoel connecties te leggen met personen die je anders nooit zou ontmoeten.

Ben jij iemand die het fijn vindt om met andere zp’ers – die in diverse vakgebieden werkzaam zijn – te sparren?
Iemand die niet alleen uit is op winst voor zichzelf, maar de waarde ziet in het opbouwen van duurzame relaties waarbinnen je elkaar iets gunt?
Zoek je toegankelijke manieren om je kennis over ondernemerschap, marketing en personal branding te verbreden en ben je in voor een experiment om een nieuw online netwerk-tool uit te proberen?

Doe dan mee als testpersoon in een nieuwe online community-omgeving waar ik laaiend enthousiast over ben. Het heet Mighty Networks. In Amerika is het al een hit. Tijd om dit ook in Nederland te introduceren!

Wat is Mighty Networks?

Mighty Networks biedt de mogelijkheid om een eigen online omgeving te creëren rondom een merk of bepaalde interesse waar je berichten kunt posten, live chats kunt houden, vragen kunt stellen en artikelen kunt lezen. Het lijkt een beetje op een Facebookgroep, maar dan met een veel betere topic-structuur, waardoor je makkelijker berichten terug kunt vinden, privé chats kunt houden met andere leden en meer ruimte hebt voor het plaatsen van waardevolle content.

Het werkt heel intuïtief en alles draait om interactie. Je hebt de mogelijkheid om een app op je telefoon te installeren zodat je makkelijk toegang hebt, waar je ook bent. Anders dan bij Facebook word je niet afgeleid door berichtgevingen op andere gebieden:

Mightybell

Wat gaan we doen?

Mijn idee over Mighty Networks is dat ik er dieper in kan gaan op de zaken die spelen bij mijn klanten, Neeltjezine lezers en volgers op social media. Toen ik zelf een kijkje nam op het platform begon het direct aan ideeën te stromen wat er plaats kan vinden:

– het delen van waardevolle materialen (pdf’s/oefeningen/e-books) door mij en andere communicatie-professionals waar ik mee samenwerk,
– het houden van live-chatsessies,
– het houden van privé chatsessies om persoonlijk je vragen te stellen op gebied van ondernemerschap/marketing/personal branding,
– business boekenreviews,
– het delen van artikelen met meer verdieping,
– het bieden van een podium aan deelnemers, zodat zij zichzelf beter zichtbaar kunnen maken. Denk aan interviews, artikelen en promoties.

En ik weet zeker dat er nog veel meer op gang komt zodra het van start gaat.   

Wat levert dit je op?

– Je vindt gelijkgestemde ondernemers die jou als geen ander snappen.
– Je hebt toegang tot informatie die een stap verder gaat dan de materialen die ik gratis deel op mijn andere kanalen.
– Je vindt er ook materialen en kennis van bevriende communicatie-professionals zodat je er brede kennis kunt vinden.
– Je kunt eenvoudig jouw persoonlijke vragen stellen.
– Door actief deel te nemen aan de discussies werk je aan je eigen zichtbaarheid. Er komt een speciaal gedeelte waar jij jezelf en je werk uitgebreid kunt presenteren.
– Het is een laagdrempelige manier van netwerken. Je hoeft niet opgedirkt borrels af te lopen ;-)
– De sfeer is positief, vriendschappelijk en ik streef naar een omgeving waar je in vertrouwen en wederzijds respect dingen met elkaar kunt delen. De leuke kanten van het ondernemerschap, maar ook de moeilijke.

De onderwerpen die ik ga behandelen draaien om zichtbaarheid, marketing, personal branding, persoonlijke ontwikkeling, geld, design, productiviteit en ondernemen vanuit je hart. 

Waarom doe ik dit?

Ik start met Mighty Networks omdat ik nieuwsgierig ben. Het bouwen van communities vind ik meer dan leuk. Vooral wanneer ik zie hoe mensen elkaar vinden en er verder door komen. Als je mijn Facebookgroep Rots in jouw Branding en mijn blog volgt heb je een goed beeld van de topics die ik behandel en de waarde die het voor jou kan bieden. In Mighty Networks kan ik nog meer aandacht besteden aan onderwerpen die leven onder ondernemers en je specifieker helpen met je vragen. 

De afgelopen 7 jaar ontmoette zoveel mooie mensen uit het communicatievak en leerde ik zoveel dingen over marketing, personal branding en ondernemerschap, dat ik inmiddels durf te zeggen dat mijn studio meer heeft te bieden dan alleen expertise over design. Ook mijn werk als bestuurslid van Collage Netwerk Rotterdam laat me inzien dat het bouwen van netwerken mij dierbaar is en in mijn bloed zit. 

Stukje bij beetje vielen afgelopen maanden de puzzelstukjes op zijn plaats. Ik zette toekomstplannen op papier om mijn onderneming een breder podium te laten zijn waar ik ondernemers met elkaar in contact breng en hun help met vraagstukken rondom zichtbaarheid en ondernemerschap.

Een breder podium

Dit betekent tevens een nieuwe bedrijfsnaam en een nieuwe website met bijbehorende nieuwe diensten. Vanaf mei gaat Studio Neeltje verder als Creative Soul Solutions.
No worries… design zal daar nog steeds onderdeel van uit maken, maar je zult er ook wat andere mensen naast mij tegen komen. Als klap op de vuurpijl is er een unieke locatie op mijn pad gekomen waar ik ook fysiek de ruimte kan geven aan deze plannen. Ik zeg je eerlijk, het is één grote rollercoaster :-)

Wat ik precies ga doen en hoe het allemaal gaat heten zal zich komende maanden stukje bij beetje ontvouwen. Ik voel dat Mighty Networks hier in thuis hoort. Mijn Mighty Networks omgeving draagt daarom ook alvast mijn nieuwe bedrijfsnaam. 

Are you in?

Ik bied je deelname aan voor het pilotbedrag van € 5,00 ex. btw. Je hebt voor dat bedrag direct toegang tot vrijdag 12 mei en ik zorg ervoor dat je er in de testperiode waarde vindt, die jouw investering van € 5,00 ruim overstijgt. Na deze periode evalueer ik en maak ik een definitief plan over de inzet van Mighty Networks en de lidmaatschapskosten. Are you in?

Ja, ik doe mee


De kleine lettertjes

Deelname aan Mighty Networks vraagt een investering van € 5,00 ex. btw. Je bent dan lid tot en met vrijdag 12 mei.

Het maakt niet uit in welk vakgebied je werkzaam bent. Iedere ondernemer die nieuwsgierig is en gedreven wil bouwen aan zijn/haar onderneming is welkom. 

Ben je niet tevreden over wat het platform je biedt, geef het me aan het einde van de pilotperiode aan, dan doneer ik jouw bijdrage van € 5,00 aan een goed doel naar keuze. 

De proefperiode duurt tot en met vrijdag 12 mei en loopt dan automatisch af. Je zit nergens aan vast en hoeft niet bang te zijn voor onverwachte facturen.
Je ontvangt een week voor afloop een bericht over de voortgang van het platform. Mogelijk doe ik je dan een aanbod om je lidmaatschap tegen betaling te verlengen. 

Ik waardeer het zeer als je met me mee pioniert en daarom hou ik het pilotbedrag expres laag. In ruil hiervoor vraag ik tussendoor en aan het einde van de proefperiode jouw eerlijke feedback en input om het platform tot een succes te maken.

Het platform draait om interactie. Daarom zou ik het enorm waarderen als je actief deelneemt aan de activiteiten in het netwerk. Dit is voor jou tevens dé manier om zichtbaarder te worden en het meeste uit Mightybell te halen.

Mijn aanwezigheid op het platform vindt overdag plaats. Uiteraard kun je er wel ’s avonds terecht om te chatten met andere deelnemers. 

N.B. Ben je zelf communicatieprofessional en wil je een actieve bijdrage leveren aan het netwerk in de vorm van artikelen, chatsessies of door het beschikbaar stellen van leermiddelen? Ik kom graag met je in contact.

 

 

Tags:
4 Reacties
 • H.M.G. van Rijssel

  13 maart 2017 at 15:09 Beantwoorden

  Hoi Cora,

  ik heb zo met mijn neus in mijn website gezeten afgelopen weken…nu is de grootste bulk werk af. Zou Mightybell ook iets kunnen zijn waar ik wat aan heb in de toekomst?
  Dan vind ik het leuk om mee te doen (als je nog mensen zoekt).

  Groetjes, Harriëte

  • Cora Verhagen

   13 maart 2017 at 18:43 Beantwoorden

   Hoi Harriëtte,

   Ik denk dat je zeker iets kunt hebben aan Mightybell omdat je er naast handige artikelen en downloads ook zelf vragen kunt stellen die leven bij je. Zo ontstaan hoop ik ook mooie gesprekken met mede-ondernemers waar je altijd weer van kunt leren. Bovendien krijgt iedere deelnemer de kans om zichzelf op de kaart te zetten via het ‘zeepkist’ onderdeel. Dus voel je welkom!

 • Colette Dams

  4 april 2017 at 17:21 Beantwoorden

  Ha Cora,
  Kun je iets zeggen over de branches waarin de leden werkzaam zijn, en zijn het allemaal zzp-ers of ben je ook welkom als kleine bv met wat p?

  • Cora Verhagen

   5 april 2017 at 08:57 Beantwoorden

   Hoi Colette,

   De branches zijn erg divers; o.a. fotografie, coaching, weddingplanning, webshop, webbouw, communicatie. Het zijn allemaal zzp’ers, maar je bent natuurlijk welkom. Welke interactie hoop je er te halen?

Laat een reactie achter