Personal Branding Playgroundsessie

Spelenderwijs ontdekken waar jouw groeikansen liggen

Een steady inkomen dankzij een concreet actieplan

Je weet waar je goed in bent en wat je visie is op jouw vakgebied.

Om dit vervolgens te vertalen naar communicatie waarmee je de juiste klanten aantrekt die zorgen voor voldoende inkomen, is een pittige klus. Zeker als je niet overziet welke zaken je hierbij écht gaan helpen.

Waar moet je beginnen of hoe ga je verder?

Veel ondernemers die ik ontmoet zijn een kei in wat ze doen. Wanneer ze me vertellen over hun werk zie ik een twinkeling in hun ogen en weten ze me vaak te verwonderen met hun aanpak. 
Bijna altijd zijn het mensen die met heel hun hart werk doen waar ze blij van worden. 

Zelf kan ik ook echt genieten van m’n werk. Ik zou het gratis doen, mits ik bij de Jumbo kon betalen met werkplezier. Maar helaas, ik denk niet dat de pin-automaat dit accepteert :-)
Een steady inkomen is in dat geval toch wel erg handig en fijn. Maar hoe zorg je hiervoor als er in jouw vakgebied meerdere spelers op de markt zijn?

Jouw personal brand is meer dan ooit leidend om mensen met je in zee te laten gaan. Met een personal brand bedoel ik het creëren van een merk door communicatie uit te zenden waarin je duidelijk maakt wie je bent, wat jouw waarden zijn en waarom jij je onderscheidt van anderen. Hoe helderder je dit weet over te brengen des te makkelijker mensen weten waarom ze bij jou aan het juiste adres zijn.

Zeker wanneer je diensten levert waarbij persoonlijk contact van groot belang is – bijvoorbeeld als je coach of dienstverlener bent – is jouw personal branding doorslaggevend. Mensen beslissen namelijk op basis van het gevoel wat je via je communicatie intuïtief oproept. 

Heb jij het idee dat jouw personal branding kan worden aangescherpt, maar vliegen je gedachtes hierover nog alle kanten uit en ben je veel tijd en energie kwijt aan versnipperde acties die te weinig opleveren?
Laten we het samen eens in perspectief plaatsen en kijken hoe je zaken dusdanig met elkaar kan linken zodat ze je merk versterken en je acties zinvol zijn. 

Personal Branding Playgroundsessie om je groeikansen in kaart te brengen 

Zit je midden in een proces waar je niet helemaal uit komt? Of wil je beginnen met iets nieuws en zoek je houvast?
Boek een Personal Branding Playgroundsessie waarin ik je help alles op een rij te zetten.

In een speelse werkvorm maken we een analyse waar in jouw geval de groeikansen liggen op gebied van je personal branding. 
We onderzoeken deze 3 gebieden:

– Identiteit; wie ben je en hoe uit je dat?
– Marketing; voor wie wil je werken en via welke middelen en kanalen kun je jouw ideale klanten het beste bereiken? 
– Skills; wat of wie heb je nodig om je ideeën praktisch te realiseren? 

Per gebied kijken we hoe de situatie nu is en welke winst hier is te behalen. 

Tijdens de sessie maken we letterlijk een Playgroundposter van jouw personal brand. Hierop brengen we in kaart welke stappen je kunt nemen en stippelen we een route uit voor de komende drie maanden, met een concrete actielijst. 

Je gaat de deur uit met hernieuwde energie. Je weet waar je morgen mee aan de slag kunt om klanten te vinden die jouw werk op waarde weten te schatten en waar je blij van wordt.
De poster kun je als reminder een ereplaats geven op je werkplek.

personal branding playgroundsessie

Na een maand prikken we een telefonische afspraak om te bekijken of je met de punten vooruit bent gekomen.

Mijn coaching is erop gericht dat je zo zelfstandig mogelijk verder kunt. Soms is een blik van buitenaf precies genoeg voor jou om vervolgstappen te maken. Vind je het juist fijn om extra hulp te krijgen bij de uitwerking van je plannen, dan help ik je natuurlijk graag.

‘Cora is een heel fijn persoon die je weet te prikkelen en ondertussen ruimte weet te geven in het dialoog om uiteindelijk te komen waar je wilt zijn. Ik heb nu twee brainstormsessies gehad met Cora en beide keren liep ik bruisend en bubbelend naar buiten. Ik ben zelf aardig temperamentvol en gepassioneerd en dat matcht erg goed met Cora haar persoonlijkheid.

Ze heeft veel kennis van zaken, geeft handvatten en weet de juiste toon te zetten én sfeer te creëren om concreet bij je doel te komen. Beide keren heb ik een uitgebreid document ontvangen boordevol tips waar al onze hersenspinsels duidelijk in samengevat stonden en zo mogelijk al geconcretiseerd. Ik lees ze nog regelmatig terug om vervolgens met frisse energie weer verder te gaan in de opstart van mijn nieuwe bedrijfsonderdeel.

Mijn tip voor jou als ondernemer: Betrek Cora in jouw missie om een geslaagd bedrijf neer te zetten!’

 Angela van Lienen – Liefs van Lotte

 

Investering

Vraag nu een sessie aan en ik bel je binnen een werkdag voor een afspraak. De gemiddelde wachttijd voor een afspraak is 3 tot 4 weken, dus wacht niet te lang als je snel stappen wilt maken.

Twijfel je nog of je het moet doen? We spreken af dat wanneer je na de sessie niet tevreden bent over het advies je je geld binnen 1 week terug ontvangt. 

De genoemde prijs is exclusief btw.

  • Personal Brand PlaygroundSessie
  • 397
    • Uitgebreide sessie van 4 uur + evaluatiegesprek
    • Advies op maat inclusief concrete actielijst 
    • Inclusief Playgroundmap voor boven je bureau

  • Boeken