Strijkapplicaties van De bonte mier

Strijkapplicaties van De bonte mier


Studio Neeltje - de bonte mier

Een leuk project waar ik afgelopen tijd aan meegewerkt heb, is deze maand online gegaan: webshop de bonte mier.
De bonte mier wordt gerund door Daniëlle van den Oetelaar en verkoopt strijkapplicaties van Nederlandse ontwerpers, maar je kunt ook zelf illustraties aanleveren om als applicatie uit te laten werken.

Voor de webshop maakte ik het nieuwe logo, enkele website onderdelen en bijbehorend promotiemateriaal én kregen mijn ontwerpen een plekje in het assortiment. Dubbel veel plezier dus!

Naast de bestaande figuren zoals Et, de hertjes en de huisjes (leuk om op een kussenhoes te strijken), maakte ik ook nieuwe ontwerpen om je initiaal op je t-shirt te strijken. Alle letters zijn mogelijk.

Studio Neeltje de bonte mier letter M

Ik had me er nog nooit zo in verdiept, maar strijkapplicaties lenen zich voor tal van mogelijkheden. Reden voor mij om er zelf ook mee aan de slag te gaan. Voor het Neeltjezine van deze maand schreef Daniëlle tevens een artikel over hoe je strijkapplicaties ook zakelijk in kunt zetten.

Studio Neeltje - debontemier Oem

De komende periode hoop ik nog meer  Studio Neeltje ontwerpen aan het assortiment toe te voegen. Wat zou jij graag willen zien als applicatie? Laat een reactie achter en wie weet werk ik het uit.

Tip! Bekijk ook het vriendje van de bonte mier: het bonte schaap, kraamcadeautjes in de stijl van het geboortekaartje. De huisstijl van Het bonte schaap (gemaakt door Studio Lakmoes) vormde de basis van de huisstijl van de bonte mier.

Geen reacties

Laat een reactie achter