Veranderen om hetzelfde te blijven

Veranderen om hetzelfde te blijven

 >> Studio Neeltje wordt Creative Soul Solutions <<

De laatste maanden heb ik veel nagedacht.

Over waar ik heen wil met de studio en wat bij me past.

Over wat mijn aandeel is in de wereld en wat ik er aan kan doen om op mijn manier van betekenis te zijn. ‘Wat voegt het ontwerpen van logo’s hier nou aan toe?’ Heb ik wel eens gedacht*.

Maar het voegt wel degelijk iets toe. Want in de bron draait het bij ontwerpen van logo’s niet om een mooi plaatje. Het draait om het zichtbaar maken van de waarde die een ondernemer te bieden heeft.

Niet voor niets komen er keer op keer klanten op mijn pad die snappen dat ze deel zijn van een groter geheel. Mensen die eerlijk en oprecht waarde leveren om het leven van anderen te verbeteren.

Ik bedacht me dat dat iets is waar ik mij met 1000% inzet sterk voor wil blijven maken; betekenisvolle merken bouwen en ondernemers helpen hun waarde naar de oppervlakte te brengen, zodat we samen kunnen laten zien hoe het ook kan in de wereld.

En ja, om daarbij te helpen durf ik best een stukje bescheidenheid te laten varen en een spannende stap te maken om Studio Neeltje voort te zetten onder een nieuwe naam, die niet langer om mij draait, maar die wel benoemt waar ik voor sta:
Creative Soul Solutions. 


Elkaars talenten benutten


Creative Soul Solutions zal draaien om het bieden van groei-oplossingen voor ondernemers die in vrijheid willen bouwen aan betekenisvolle merken. 
Oplossingen op het snijvlak van marketing, design en persoonlijke ontwikkeling.
Deze oplossingen komen niet alleen bij mij vandaan, want als er iets is wat ik afgelopen jaren heb geleerd, is dat je makkelijker sprongen maakt als je elkaars talenten benut. 

In de aanloop naar Creative Soul Solutions ben ik alvast gestart met 1 van de nieuwe diensten; Een online Mightybell platform, waar ondernemers de ruimte hebben om te sparren en elkaar te inspireren. 
Het platform is vorige maand van start gegaan met de eerste 33 leden. Ben je nieuwsgierig of dit ook zinvol is voor jou, kijk dan even hier.


Veranderingen


Deze maand werk ik hard aan het omzetten van de naam. Vanaf mei zal Studio Neeltje verder gaan als Creative Soul Solutions.

Het zijn flink wat veranderingen en soms overspoelt het me ook heus wel eens. Maar dan moet ik weer denken aan de uitspraak van Willem de Kooning, die op de gevel van mijn school stond:
‘I have to change to stay the same’.

>> Vraag van de week <<

Heb jij ook wel eens een grote verandering in je onderneming doorgevoerd om jezelf te kunnen blijven? 
 
Voel je welkom om hierover verder te praten in mijn besloten Facebookgroep Rots in jouw Branding 

Je vindt hier meer dan 100 andere te gekke onderneemsters die het beste in elkaar naar buiten helpen te brengen. In de groep vind je oefeningen, tips en video’s op gebied van personal branding.

 
Fijne week!

Groetjes, Cora


* Twijfel jij ook wel eens of je betekenisvol werk doet? Niet doen! Deze week schrijf ik er over op het Mightybell platform.
 
 
•••

Nieuwe blogs automatisch in je mailbox?

Laat je mailadres achter en ontvang iedere maandag m’n nieuwste (video)blog GRATIS in je mailbox.

 
 
3 Reacties
 • Anna van Kinkel

  4 april 2017 at 18:33 Beantwoorden

  Wat stoer dat je deze stap zet Cora. Echt complimenten! Ik wens je veel succes met alle werkzaamheden.

  PS: gaan al je inspirerende blogs op je site verdwijnen???

  • Cora Verhagen

   5 april 2017 at 08:55 Beantwoorden

   Hoi Anna, bedankt voor je reactie!

   De Studio Neeltje blogs hou ik gewoon online, zodat iedereen die nog kan lezen, maar de rest van mijn site gaat verdwijnen. Op de Creative Soul Solutions site blog ik natuurlijk weer gewoon verder :-)

 • Anna van Kinkel

  5 april 2017 at 21:13 Beantwoorden

  Fijn dat je blogs en tips online blijven. Dan kan ik ze nog vaak opzoeken. :-)

Laat een reactie achter