Werkplek prachtigs

Studio Neeltje werkplek

Sinds ik voornamelijk thuis werk (lees hierover in m’n nieuwsbrief eerder deze maand) ben ik meer aandacht aan het besteden aan m’n werkplek. Zo heb ik me voorgenomen om wat vaker bloemen naast m’n beeldscherm te zetten, staat naast m’n bureau een vrolijke kaartmolen (die ik twee weken terug op straat vond, serieus!) en heb ik wat praktische en mooie notitiematerialen besteld bij Een nieuw avontuur. Toegegeven, ik eindig de dagen nog steeds in bergen notities, lege Evergreenzakjes en minimaal twee vieze theebekers, maar zoals je ziet gooi ik dan gewoon m’n deuren dicht. Morgen is er weer een dag.

Sinds deze week heb ik echter een goede reden om m’n deuren niet te sluiten. Op m’n linkerdeur prijkt  namelijk een prachtige fluor kalenderposter, ontworpen door Candice de Rooij. Ik won de kalender via een wedstrijd op haar blog CASASderooij.
Ik probeerde de kalender goed op de foto te krijgen, maar jeetje, het fotograferen van fluor is duidelijk een vak apart. Gelukkig heeft fotografe Marieke Zwartscholten me geholpen, alle foto’s in dit bericht zijn van haar hand.

De kalenderposter is ook verkrijgbaar in fluor oranje en groen in de Etsy shop van Candice: CASASderooij, urban accessories. Candice maakt naast de posters ook prachtige houten broches en magneten. De huisjesmagneten uit haar shop zouden trouwens ook niet misstaan op m’n andere deur.

Hoe zorg jij ervoor dat jouw werkplek een fijne plek is om te werken? Laat een reactie achter.

Casasderooij

Casasderooij-poster04

 

Over

Hallo! Ik - Cora Verhagen - help bevlogen ondernemers bij het vinden van klanten waar ze energie van krijgen, door middel van het bedenken en ontwerpen van marketing concepten en communicatiemiddelen. Via dit blog geef ik een kijkje achter de schermen van m'n werk en deel ik artikelen met praktisch toepasbare tips.

Alle artikelen door Cora Verhagen ›

4 reacties

 1. Claudia (Ookinhetpaars) zegt:

  Wat een heerlijke werkplek heb je gemaakt met mooie foto’s. Zo is werken een feestje!

 2. Candice zegt:

  Beste Cora,

  Wat een ontzettend leuk blogbericht en mooie foto’s.

  Heel erg bedankt en als je het goed vind zet ik een linkje op mijn blog!

  Goed weekend,

  Candice

  • Fijn dat je het mooi vindt en tuurlijk geen probleem als je een linkje plaatst op je blog.
   Mocht je de foto’s willen gebruiken dan graag ook een naamsvermelding van de fotografe.

   Jij ook een heel fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*